avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Barfe la adresa unei firme
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Barfe la adresa unei firme

Buna ziua!
Astazi aveam o discutie cu colegii mei de munca privind review-urile proaste pe care le are firma la care lucram, si le-am trimis link-ul cu review-urile respective. In mesaj, nu am spus nimic negativ la adresa firmei, singurul lucru negativ fiind doar review-urile in sine.

Intrebarea mea este, daca seful va vedea aceste mesaje, ma poate da in judecata pentru defaimare sau ceva de genul asta? Sunt constient ca sansele sunt slabe, dar as vrea totusi sa stiu, pentru orice eventualitate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:54, 1 Februarie 2023
Buna ziua!
Nu sunt jurist,dar nu cred ca are motiv sa va dea in judecata.Pana la urma review-urile sunt publice,nu?
Motivul pentru care ati trimis link-urile colegilor purea sa fie si unul de ingrijorare,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagină review/teste de mâncare Dallmayr Dallmayr Bună ziua, De curând am lansat un proiect personal care se numește \"Mâncare Gustoasă în Severin\". Practic, fiind un client înrăit al ... (vezi toată discuția)
Calomnie jacquelline jacquelline Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu următoarea speta: o persoana lucrează de 10 ani intr-o firma. Este o persoana bine pregatita profesional, își face ... (vezi toată discuția)
Are voie un site de vanzari online sa anuleze comenzi si sa imi spuna ca nu mai sunt clienta magazinului desi nu am incalcat termenii si conditiile? kubolens kubolens Sunt clienta de 2 ani si jumatate al unui anticariat online. In politica site-ului se precizeaza ca ridicarea comenzilor se poate face si de la sediu, termenul ... (vezi toată discuția)