avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unchiul meu a fost înșelat de soție, a doua ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unchiul meu a fost înșelat de soție, a doua căsătorie in ...

Unchiul meu a fost înșelat de soție, a doua căsătorie in viața lui, nu au copii împreună, dar fiecare are copii din primele căsătorii. Au fost căsătoriți cu acte in regulă timp de 15 ani iar divorțul sa pronunțat.
Bărbatul acesta, amantul, sa mutat deja in fostul lor apartament, un apartament închiriat.
Aș vrea să știu dacă există vreo lege ca unchiul meu să il dea în judecată pe acest bărbat pe motiv că ia provocat prejudicii materiale și personale. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:15, 1 Februarie 2023
nu :))
despagubiri putea obtine de la nevasta-sa cu ocazia divortului, asta daca proba vina axclusiva a acesteia.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dj_ane2001 dj_ane2001 buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a reluat o relație veche și vrea să divorțeze, dar eu nu sunt de acord. ce se va întâmpla pe parcursul procesului dacă eu declar că nu am bărbat de lăsat? Mery Popescu Mery Popescu Soțul meu a băgat divorț de mine ,țin sa menționez ca suntem căsătoriți de 14 ani si avem o fetiță de 13 .De câțiva ani se conversează cu o fostă ... (vezi toată discuția)
Divort bluebad72 bluebad72 Sunt in proces de divort, sotia fiind cea care a inceput actiunea.Avem doi copii minori. Pe 7 ianuarie a fost primul termen, la care eu am declarat ca nu ma ... (vezi toată discuția)