Va rog foarte mult sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
In fiecare luna, angajatorul imi scoate din pontaj intre 30 si 50 de ore de munca fara acordul meu.
Contorizand aceste ore "anulate" de catre angajator, o data la 4 luni se aduna 160-170 de ore de munca muncite dar neplatite si nerecuperate prin zile libere.
Practic, la fiecare 4 luni eu pierd un salariu si sunt 3 ani de cand se intampla asta.
Angajatorul (firma multinationala), zambeste cand deschid acest subiect si chiar in seara aceasta am predat pontajul cu 205 ore de munca, dar "seful" a mototolit hartia cu pontajul scris de mine si a aruncat-o la gunoi, zicand ca mi-a facut el pontajul asa cum vrea firma, cu 168 de ore.
pop_m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu mai efectuati munca suplimentara.
Atunci cand volumul de munca / task-urile ce vi se aloca nu poate fi efectuat in timpul programului de munca, notificati seful direct in scris asupra acestui aspect si solicitati realocarea task-urilor ce nu pot fi efectuate. Daca situatia se repete, faceti sesizare scrisa catre directiunea companiei.
Pastrati dovezile scrise.
Intre timp va recomand sa va actualizati CV-ul - din ceea ce descrieti locul de munca actual este unul care va nemultumeste
erriss
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
si de ce stati de 3 ani? nu va e clar si limpede ca nu se va schimba nimic? si-au gasit un fraier/a si asta e; faceti o sesizare la ITM si cautati-va alt job. Daca aveti asa mult de lucru cu siguranta veti gasi si alte companii; indiferent ce beneficii primiti (masina, abonament la sala, vacante) daca nu va platesc orele suplimentare nu va apreciaza, ci va folosesc.
Sesizare itm
ContSters74221
buna ziua!
doresc sa aduc la cunostiinta dumneavoastra modul de rezolvare a sesizarii mele de catre itm bihor si totodata sa intreb ce pot face in acest ... (vezi toată discuția)