avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine

am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si a facut o plangere penala. ce pot pati pentru aceasta fapta? si am vorbit cu tipu si urmeaza sa ii dau adevaratul telefon si el o sa retraga plangerea. cu toate acestea, pot pati ceva? dosar penal ceva?
Cel mai recent răspuns: simple , utilizator 22:19, 3 Ianuarie 2012
Pana la prescriptia faptei.
Nu este vorba despre plangere prealabila.
mai concret ...mai pe romaneste :(( multumesc
Conform art.122 lit.b c.pen,prescriptia raspunderii penale este de 10 ani.
Cam mult timp trebuie sa stati "cu frica in san"
Merita ?
Haideti sa va spun si eu ce am patit : am avut un caiac gonflabil de vanzare pe okazii si am avut un client cu care am vb si la telefon, i-am aratat o gramada de poze, ne-am inteles la pret si cam tot ce trebuie pentru a nu avea probleme pe urma ... cand a primit omu caiacul nu a fost deloc multumit pe motiv ca vezi doamne nu e nou pentru ca-i limpseste nu stiu ce perinita despre care eu chiar nu stiam si el nu-l vrea , omu vroia sa faca un cadou unui pescar acest caiac cu toate ca eu i-am spus foarte clar ca l-am cumparat pentru pescuit si nu-l pot folosii ca nu e bun la pescuit si de aia il vand . Oricum omu a incercat sa gaseasca orice motiv pentru care nu-i place si imi spune ca o sa-l trimita inapoi lucru cu care eu nu prea am fot de acord pe motiv ca nu vreau sa raman eu cu un transport platit degeaba ca respectivul sa razgandit . Acuma ma ameninta ca pana la urma o sa-si recupereze pana la urma banii pe cale LEGALA . Ce ar trebui sa fac eu acum ?
Spre viitor, avand in vedere traiul din ce in ce mai greu in tarisoara noastra,fiti cu bagare de seama ce cumparati pe internet.Si eu sunt atras de chilipiruri, dar incep sa devin din ce in ce mai sceptic.

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Frauda okazii.ro lilbro lilbro Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un utilizator okazii.ro misuc84 misuc84 buna ziua! am trimis si eu un colet cu plata la ramburs unei persoane cu lucrurile pe care le-a cerut. dupa 2 zile de al ridicarea coletului am primit un ... (vezi toată discuția)