am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si a facut o plangere penala. ce pot pati pentru aceasta fapta? si am vorbit cu tipu si urmeaza sa ii dau adevaratul telefon si el o sa retraga plangerea. cu toate acestea, pot pati ceva? dosar penal ceva?
@haprianionel
Daca va depune plangere penala, trebuie sa si dovedeasca faptul ca a fost inselat. Daca nu i-ati prezentat fapte false ca adevarate sau invers in scopul obtinerii unui beneficiu, fapta nu poate fi considerata inselaciune, infractiune definita in art 215 Cod Penal. Cred ca puteti sta linistit.
Banii pe produs nu i-am primit inca pentru ca nu s-au implinit 3 - 4 zile de cand a ajuns produsul la respectivul . Maine adica Luni 21 feb ar trebui sa-mi vina banii la posta asta daca nu cumva a fost depusa vreo plangere sau altceva care sa-mi blocheze banii .
Din punctul meu de vedere nu este deloc o inselaciune si am emailurile trimise catre cumparator in care am specificat exact starea produsului ( adica nou ) si am pus si o gramada de poze din toate unghiurile si un link unde se poate observa toate detaliile modelului respectiv . Pe langa toate astea si pretul a fost la jumatate fata de unul nou ( pentru ca asa l-am cumparat si eu ) si am platit si transportul prin posta .. asa ca din moment ce omu si-a primit cea ce a cerut nu cred ca poate fi vorba de o inselaciune ! daca el se astepta sa fie altceva si nu a citit atent detaliile, dimensiunile produsului.. nu cred ca am nici o vina si nu accept sa platesc eu un transport prin posta de la Alba la Bucuresti a unui colet cu ramburs de 10 kg .
Astept maine sa vad ce o fi, daca primesc sau nu banii si pe urma revin cu un mesaj .
Fata de cele relatate de dvs,privind descrierea produsului si pretul solicitat,din punct de vedere legal,nu vad unde ar exista problemele pentru dvs,in afara de cele pribvind recuperarea obiectului sau a contravalorii acestuia.
Frauda okazii.ro
lilbro
Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)