avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. As vrea sa obțin custodia unui minor care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. As vrea sa obțin custodia unui minor care îmi este ...

Buna ziua. As vrea sa obțin custodia unui minor care îmi este nepot.Pot obține custodia prin notar sau doar prin proces??Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:08, 3 Februarie 2023
Doar prin proces se poate dar este destul de complicat dacă părinții nu sunt de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor dupa finalizare divort prin notariat cu 5 luni in urma aiulian aiulian Buna seara, Problema mea este urmatoarea in noiembrie anul treceut s-a finalizat divortul dintre mine si fosta sotzie , am avut un copil minor de 7 ... (vezi toată discuția)
Cum trec de la custodie unica la custodie comuna luciyy luciyy bunaziua, suntem parintii unui copil de 16 ani, am divortat acum 10 ani, si dupa cum era legea la timpul respectiv, unul din noi a avut custodie unica(am cazut ... (vezi toată discuția)
Decizie de divort definitiva si irevocabila, pronuntata inaintea modificarii codului civil, custodie simpla copil minor angeo2014 angeo2014 Buna ziua, Ma intereseaza, va rog, sa stiu daca si in ce conditii - conform noului cod civil - se poate cere si modifica o decizie de divort definitiva si ... (vezi toată discuția)