avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebare la care rog un raspuns avizat: asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebare la care rog un raspuns avizat: asociatia de proprietari ...

Intrebare la care rog un raspuns avizat: asociatia de proprietari din care si eu fac parte ca membru (e vorba de o asociatie de proprietari, bloc cu 2 scari, 30 apartamente) nu a platit darile catre stat pentru femeia de servici-curatenie timp de 10 ani, doar i-a achitat acestei lunar salariu aprox 400 lei. ce procedura ar trebui sa intreprind pentru reglementarea acestei sutuatii?
Cel mai recent răspuns: Iancovici Zvezdan Danko , utilizator 07:29, 6 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca simplu membru de asociatie de proprietari nu detineti calitate sa interveniti in raportul juridic de munca incheiat intre asociatia de proprietari si femeia de servciu
Partea interesata poate sesiza oficial autoritatile in drept ,se poate adresa instantei de judecata
Sarut mana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - iesire din asociatie cosstelos67 cosstelos67 Am citit mai multe raspunsuri pe forumul dumneavoastra.Eu locuiesc in Slobozia -Ialomita.In acest oras aproximativ 70%din locatarii scarilor de bloc daca nu ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica, doresc sa ma retrag din asociatia de proprietari. ana_nicolla ana_nicolla Fac parte dintr-o asociatie de proprietari, locuind la bloc si doresc sa ma retrag din aceasta, platindu-mi toate darile prin contracte incheiate cu furnizorii ... (vezi toată discuția)