avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariul la revenirea din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariul la revenirea din CCC

Bună ziua! Copilul face 2 ani în data de 12 martie, eu îmi voi relua activitatea începând cu data de 10 februarie. Mi s-a transmis ca pana cel mic împlinește 2 ani voi avea aceeași încadrare și același salariu, urmând apoi sa se schimbe încadrarea. Întrebarea mea este, după data de 12 martie au voie sa îmi micșoreze salariul? Sau doar cu acordul meu? Știu ca 6 luni după revenire, timp în care voi lua și stimulent de inserție nu ma pot concedia. Dar se poate micșora salariul?
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
ellena_87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 3 Februarie 2023
La revenirea din CCC : va pot concedia imediat ( nu mai exista termenul de 6 luni), modificarea salariului se face, dupa caz, in conditiile legii, unilateral de catre angajator sau cu acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie si concediu fara plata in a 11-a luna Piccolina83 Piccolina83 Fiica mea face 1 an pe 27 februarie. Eu m-am intors la munca pe 24 ianuarie, cu decizie de intoarcere. Sotul nu-si ia a 12-a luna la care are dreptul si a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog frumos cer și eu informație. am un copil ... nimenea nimenea Bună ziua! Va rog frumos cer și eu informație. Am un copil care va împlini 1an si 6 luni pe 21 sept 2021. Am beneficiat de la data de 1 martie 2020 de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului petreximera petreximera Buna seara ! Sotul meu lucreaza in cadrul armatei (m.a.p.n) cu contract incheiat din data de 7 martie 2012..dar inainte de a i se incheia acest contract a ... (vezi toată discuția)