avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere Buna ziua,am un spatiu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere Buna ziua,am un spatiu comercial inchiriat ...

Contract de inchiriere

Buna ziua,am un spatiu comercial inchiriat pana in iunie 2024.S-a deschis un service auto care are un angajat.Acest angajat este mai mult beat dect treaz si avand in vedere faptul acesta imi este teama de posibile probleme viitoare pe care ar putea sa le produca acest angajat,de ex.daune materiale.As putea cere incetarea contractului din cauza acestui lucru?Si daca da cum ar trebui procedat?Sa chem politia cand este foarte beat,sa faca vreo constatare sau exista si alta cale?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tyson6677 , utilizator 15:27, 11 Martie 2023
Initiati procedura de cercetare disciplinara si luati o decizie. Il citati ptr convocare la data sedintei comisiei de disciplina si decideti in consecinta. Puteti chema politia numai in cazul in care exista motive care sa implice competenta lor.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Multumesc.
Buna ziua,

Cata vreme respectivul angajat este in stare de ebrietate, poate opera concedierea din motive imputabile acestuia.

Initiati procedura cercetarii disciplinare, ulterior, emiteti decizia de concediere.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere salariat cata8 cata8 cum poti incheia un contract de munca ptr un salariat care vine in repetate randuri la servici sub influenta bauturilor alcoolice? (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara-bautura RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am un angajat care s-a prezentat de mai multe ori la serviciu in stare de ebrietate.Doresc sa il concediez.Pentru asta trebuie sa urmez procedura de cercetare ... (vezi toată discuția)
Incetare contract - angajat mutat Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un angajat lipseste nemotivat din 03.01.2011, in data de 29.03.2011 ii trimit convocare prin posta, iar in data de ... (vezi toată discuția)