avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. ...

Buna ziua. Eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. Am tulburare schizo-afectiva, tulbulare bipolara, depresie cronica, anxietate puternica. si am varsta da 59 de ani. Sotul meu vrea sa divorteze( am facut nunta in 1987). .Eu nu ma pot descurca singura niciunde, din casa ies foarte rar, nu pot sa mai fac treburile ca inainte. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ca sa nu divorteze ca nu mai stiu sa fac nimic de la boala asta. Ce sfat imi dati sau ce trebuie sa fac.Am uitat sa spun ca de la medicamente numai pot fi atenta si asta il deranjeaza cel mai. Nu vrea sa inteleaga. Imi adreseaza tot felul de injurii. Si mai are o meteana domnul.Prin 2000 intamplator am luat legatura cu fostul meu prieten si incepusem sa mai vorbesc cu el fara nici o intente. De atunci numai asta aud, de fostul meu prieten. Dar altceva nu faceam depanam amintiri mai ales ca fusesem golegi de generala si liceu. Omul traieste in Suedia si nu s-a pus problema niciodata de vreo legatura cu el. Ce sa fac ca nu am pe nimeni sa ma ajute.
Multumesc
Multunesc
Nimeni nu.poate fi obligat sa rămână într o căsătorie din păcate,indiferent de poziția dvs dacă vrea sa divorțeze va divorța.Trebuie analizat dacă puteți obține ceva de la el pt a va întreține...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj tinaa tinaa buna yiua . Hristos a inviat! va rog sa imi spuneti daca pot depune actele pt partaj in timpul divortului sau trebuie sa astept pana la terminarea lui . daca ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj alexcs_1 alexcs_1 Buna ziua, as vrea sa lamuresc cateva probleme in cazul unui [b]presupus[/b] divort al parintilor mei, desi am incercat sa mediez aceasta problema. Mama il ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu evacuare din casa parinteasca lorelai012 lorelai012 ce drepturi sau ce argumente pot sa aduc in spijinul meu ,ca sa nu pot fi data afara din casa de catre tatal meu.Pe scurt propietar este tatal meu,mama a murit ... (vezi toată discuția)