avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

ce acte imi trebuie de la firma l-a care am lucrat ptr a beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: ovidiuandras , utilizator 14:55, 23 Ianuarie 2010
ok, daca nu demisionez, de ce acte am nevoie in cazul in care se incheie conform legii colaborarea intre mine si angajator?
Pentru a beneficia de somaj, incetarea raportului de munca trebuia facuta in temeiul unuia din urmatoarele articole: art. 31 alin.4 ind.1, 56 lit. e), f), h) si j), art. 61 lit. c) si d), art. 65 alin. (1),art. 68, art. 94 alin. (4) din Legea nr. 53/2003 - Codul munci.

angajatorul elibereaza anexa 4 cu cotizatiile platite la somaj
copii: carnet de munca, diplome, adev. medic familie, adev. finante.( daca exista si un alt venit acesta trebuie sa nu depaseasca suma indemnizatiei calculate)
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
mersi, deocamdata!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj ioana2004vali ioana2004vali Buna ziua! Sunt din C-ta , am 35 ani, sunt bolnava de poliartrita std III/IV si primesc indemnizatie de handicap grad 2- accentuat, deci nu sunt pensionata. ... (vezi toată discuția)
Somaj Bîrlogeanu Bîrlogeanu Va rog sa-mi explicati, daca pentru trimiterea in somaj, dupa cei 2 ani de ingrijire copil, este necesara o perioada de lucru obligatorie, si daca da, care ... (vezi toată discuția)
Beneficiar ajutor somaj ANDRIES adriana ANDRIES adriana Un salariat si-a incetarea contractul individual de munca cu acordul partilor Art.55 lit.b Codul Muncii, deocamdata nu si-a gasit un loc de munca poate el ... (vezi toată discuția)