avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa beneficiez de o patrime din salariul sau pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa beneficiez de o patrime din salariul sau pensia sotului ...

Pot sa beneficiez de o patrime din salariul sau pensia sotului daca am fost pensionata medical pe probleme psihice si abia ma descurc singura. El vrea la notar nu la tribunal, este vreo diferenta.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:19, 5 Februarie 2023
Sunteți divorțați, sau intenționați`?
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2023
Dapix, utilizator
Intentioneaza.
La NOTAR puteți divorța doar amiabil, asta este diferența.
Este dispus soțul să vă plătească 25% pensie de întreținere din venitul lui lunar net.

Da, există o diferență, pentru că la NOTAR este obligatoriu să vă înțelegeți pe toate aspectele, și să divorțați doar amiabil.

Dacă nu ajungeți la un acord, trebuie să divorțați la Judecătorie. Copii aveți`?
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent din veniturile tatalui pentru crestere minor de catre mama la divort prin notar delotilia delotilia Buna ziua. As dori sa stiu care este, in cazul unui divort cu minori, procentul din salariul tatalui la care are dreptul minorul in cazul in care acesta ramane ... (vezi toată discuția)
As dori sa divortez iostefan71 iostefan71 Buna ziua.O sa incerc sa fiu cat mai scurt si mai pe inteles, Eu impreuna cu sotia si fiul nostru locuim in Anglia , de curand am aflat ca ma inselat adoua ... (vezi toată discuția)
Pensie pt copil eclesia eclesia Buna ziua,la un salar de 3000 de ron cat primeste copilul pensie de la tatal lui,si cum e mai bine sa divortez,la notar sau la judecatorie. El spune ca numai 4 ... (vezi toată discuția)