avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In decembrie 2022 am schimbat compania la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In decembrie 2022 am schimbat compania la care lucram. ...

Buna ziua. In decembrie 2022 am schimbat compania la care lucram. La terminarea contractului angajatorul avea obligatia de a plati zilele de concediu neefectuate, insa nici in februarie 2023 nu am primit compensatia. Luna aceasta am vorbit cu managerul meu și m a anuntat ca va solutiona problema la plata urmatorului salariu, adica in martie. Pot cere anumite compensatii pentru ca nu si a respectat obligatiile? In martie se fac 3 salarii de cand ar fi trebuit sa intre acea suma de bani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 6 Februarie 2023
Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale sau daune interese? decarrera_ro decarrera_ro Pentru neplata salariilor pot sa cer daune morale? Care este diferenta intre daune morale si daune interese? Multumesc. (vezi toată discuția)
Salariu primit la timp Alesssandro Alesssandro Daca in contractul de munca este specificat ca salariul este platit in ziua x a lunii, fara a fi specificat ca angajatorul poate intarzia fie si cu o zi, se ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz oanarb oanarb Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati, cu o clarificare, in privinta urmatoare. Sunt angazjata unei companii private din martie 2017, iar conform ... (vezi toată discuția)