avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, doresc sa fac succesiunea după bunic. a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, doresc sa fac succesiunea după bunic. a avut doi ...

Bună ziua, doresc sa fac succesiunea după bunic. a avut doi copii, unul este în viata și celalalt decedat. De la cel decedat, ce acte sunt necesare la notariat? Menționez, ca nu are copii și nici a fost cu acte căsătorit. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AnirolfAivlis , utilizator 06:50, 7 Februarie 2023
Certificatul de naștere și certificatul de deces în original.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren mostenire flore2012 flore2012 mama mea are un teren mostenire de la parintii ei,care au decedat..insa nu are nici un act de succesiune sau de mostenire,mama ei nemaiapucand sa faca actele ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune in instanta gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Buna seara. Tatal meu a decedat inaintea bunicului pt care se face succesiunea. Matusa-mea a deschis deja un proces in instanta. Am inteles ca in acest ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune. demersuri necesare. danutza2000 danutza2000 Buna seara, Va rog daca ma puteti ajuta:in legatura cu o mostenire,suntem 3 surori, mama a decedat si nu a fost dezbatuta succesiunea dupa tatal mamei ... (vezi toată discuția)