avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce semnifica certificat de inmatriculare preschimbat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce semnifica certificat de inmatriculare preschimbat la un SRL ?

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. In urma cu catev zile am fost la Reg. Comertului pentru a adauga un cod CAEN (principalul acela de pe certificatul de inregistrare ramanand acelasi). A fost adaugat fara probleme, iar mai devreme am vrut sa verific stadiul firmei pe recom.onrc.ro ... unde scria "certificat de inmatriculare preschimbat" . De ce scria asa , pentru ca nu mi s-a schimbat certificatul il am pe acelasi, doar mi s-a dat un certificat constatator cu noul cod caen autorizat. Daca ma puteti lamuri va rog frumos . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:20, 23 Ianuarie 2010
In anul 2008 cand s-au schimbat condurile CAEN cu siguranta l-ati schimbat si Dvs Certificatul de inmatr acea mentiune se refera la acea data.
Am inteles la ce va referiti, dar societatea despre care vorbim a fost infiintata dupa intrarea in vigoare a noului cod CAEN, deci nu s-a schimbat nici odata certificatul de inmatriculare.
Nu s-a adaugat decat un cod caen, secundar.. care apare pe certificatul constatator. Probabil trebuia sa imi dea si alt certificat de inmatriculare ?
Din ce spuneti dvs ati introdus un obiect de activitate secundar. S-a gresit pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domeniu activitate srl anairam_unid anairam_unid Buna ziua Am o firma si as dori sa schimb domeniul de activitate pentru constructii si transport marfa.Cum se procedeaza pentru schimbarea actului ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen secundar Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca atunci cand am adaugat un cod caen secundar la obiectul activitate si a inceput sa functioneze firma in baza lui, din ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)