avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de inmormantare. Casa Judeteana de Pensii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de inmormantare. Casa Judeteana de Pensii Prahova imi conditioneaza eliberarea ...

Casa Judeteana de Pensii Prahova imi conditioneaza eliberarea ajutorului de inmormantare pentru mama mea de plata unei sume (cca 500 lei) reprezentand un ajutor acordat mamei pe cardul de pensie. Este legal asa ceva? Mentionez ca mama a decedat in 11 ian. iar eu am depus cererea in 15 ian. fara sa primesc nici un raspuns oficial pe nici o cale. Conditionarea de mai sus am aflat-o prin intermediul unui cunoscut care lucreaza in institutie, eu locuind in jud. Mures. Astept cu interes un raspuns. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Paul Voica , utilizator 10:53, 8 Februarie 2023
Intrebati oficial Casa de Pensii . este o plata necuvenita ?
Multumesc, am sa revin dupa ce primesc un raspuns oficial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu a decedat dar pensia inca vine acasa. cum sa procedez? Luizaliz Luizaliz buna ziua, am nevoie de un raspuns. acum 4 luni tatal meu a decedat. a lucrat la ministerul de interne in provincie, dar s-a stins in Bucuresti, deci ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Unui salariat I-a decedat parintele; parintele a fost pensionar si o sa primeasca un ajutor de deces de cca 2400 lei .Intrebare , salariatul poate primi de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare narcisa_narcisa narcisa_narcisa Mama lui X a murit in urma cu 2 saptamani. femeia nu avea pensie, un ajutor de cate zeci de lei. din cate stiu. Fiul a inmormanatat-o suportand toate ... (vezi toată discuția)