avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARD TICHETE NERIDICAT DE UN FOST ANGAJAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARD TICHETE NERIDICAT DE UN FOST ANGAJAT

Buna ziua, am un fost angajat care desi a fost contactat de mai multe ori nu a venit sa isi ridice cardul pentru tichetele de masa de 1 an de zile. Are sold 1 tichet pe card. Cum se procedeaza in aceasta situatie? Poate fi trimis prin mandat postal acasa la angajat sau se restituie catre compania de tichete?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
DianaZ11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 10 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
C.i.m. a incetat?
Da, practic el a lucrat doar o zi. Nu s-a putut da cardul la plecare pentru ca a ajuns dupa ce i s-a terminat contractul
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz, cardul ramane la angajator...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa sau alte beneficii Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Speta este următoare: prin CIM pe langa salariu am optat pt un card de combustibil alimentat lunar cu o sumă de bani de către compania. La ... (vezi toată discuția)
Plecarea de la locul de munca loa94 loa94 Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate intampla daca plec de la locul de munca ( nu ma prezint la servici ). Doresc sa fac chestia asta deoarece nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa dupa demisie tomitzel tomitzel Buna ziua, Mi-am depus demisia conform legii si am respectat perioada de preaviz, insa angajatorul refuza sa-mi acord tichetele de masa pe ultima luna ... (vezi toată discuția)