Sunt despartit de sotie nedivortat, avem 3 copii unu si cel mai mare la mine si doi mai mici la ea ,mi se refuza dreptul de a vedea copii sjb diferite pretexte. Copii locuiesc in caminul conjugal cu exceptia celui mai mare care dupa ce am plecat, fiind fortat de ea pentru a face loc altuia ,a decis sa vina cu mine fara a dorii sa aiba vreo legatura cu mama lui. A dorit divort pe cale amiabila ,nu a venit ,o luna vrea prin tribunal o luna la notar si tot asa de un an. Mentionez ca ea locuieste cu iubitul ei .
Buna ziua,
Si ce vă opreste pe dvs. sa introduceti divortul la instanta si sa solicitati si stabilirea unui program de legaturi personale cu minorii?
De un an de zile de cand spuneti ca ”vrea o luna la notar, o luna prin tribunal” , daca depuneati dvs. cererea de divort, pana acum erau toate problemele rezolovate: si cu divortul si cu copiii!
Divort cu minori
ene_fm
am o ... de fapt mai multe... probleme delicate...
m-ar interesa care ar fi procedura premergatoare unui divort...
situatia este ca persoana in cauza doreste ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj
Alexandra 92
Buna ziua! O intrebare am si eu, daca parintii au divortat, amandoi parasind domiciliul conjugal ( un apartament cu 2 camere), pe care au spus ca mi-l doneaza ... (vezi toată discuția)