avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - schimbare adresa angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - schimbare adresa angajator

buna ziua,
am lucrat in cadrul unei companii care si-a schimbat sediul recent.
la angajare, pe contractul individual de munca sunt trecute datele firmei cu adresa X. in luna ianuarie, compania a facut restructurari si am incheiat incetarea contractului de comun acord, de aceasta data informatiile firmei fiind trecute sub adresa Y.
exista posibilitatea anularii actului de incetare de comun acord, tinand cont ca adresa sediului firmei este diferita - iar aceasta nu a fost actualizata printr-un act aditional?
multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
iuliana.ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 9 Februarie 2023
Nu se anuleaza actul de incetare si nici nu se incheie act aditional pentru asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in acord direct individual + act aditional inginerinromania inginerinromania 1.In contractul meu de munca este trecut salariul de baza brut lunar \\"x\\", iar la forma de salarizare este trecut \\"acord direct individual\\". [b]Nu ar ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate apetra apetra ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de ... (vezi toată discuția)
Angajați firme-surori, prezența la muncă luminita29 luminita29 Buna seara.Caut o solutie la o problema.Firma x si firma y sunt firme surori. Se completeaza ca si activitati una pe alta.Fara una cealalta nu isi poate ... (vezi toată discuția)