avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ce se poate face daca un primar refuza sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ce se poate face daca un primar refuza sa plateasca ...

Buna ziua! Care sant procedurile legale, daca un primar refuza sa plateasca concediul legal pe anul 2022 al Asistentilor personali, motivand ca Primaria nu are bani? V a multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
fogorosionel, utilizator
Cel mai recent răspuns: fogorosionel , utilizator 10:06, 10 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune in instanta sau apelarea la mediere.
Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Actiune in instanta sau apelarea la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat ? Mirelarodica Mirelarodica Buna ziua ! In data de 10 decembrie 2019 mi s-a incetat cim in vederea pensionarii la limita de varsta. Va rog sa-mi spuneti daca sunt in drept sa primesc ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat luciaungur luciaungur V-as ruga sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie- Sotul meu si-a incheiat activitatea la o societate de ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca Mihaela Padu Mihaela Padu Buna ziua ! In urma cu 5 luni (15.05.2018) am incetat activitatea in cadrul unei firme de comun acord cu angajatorul fara a efectua perioada de preaviz ... (vezi toată discuția)