avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am făcut un credit ipotecar pe un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am făcut un credit ipotecar pe un apartament proprietate ...

Bună ziua ,am făcut un credit ipotecar pe un apartament proprietate comună cu fostul sot,credit ce se achită la sfârșitul anului 2023 . In prezent suntem divorțați dar nu am făcut partajul din cauza acestui credit . Vă rog să îmi spuneți dacă putem face partajul înainte de achitarea creditului,urmând a eu să plătesc restul de credit până la atingerea sumei . Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da, se poate face partajul chiar daca aveti credit.
La masa partajabila intra atat pasivul cat si activul.
deci veti partaja atat creditul cat si apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort amiabil, bunuri in leasing flurryorama flurryorama Ce se intampla dupa divort cu bunurile achizitionate in leasing, la care mai sunt rate de achitat? Contractul de leasing este pe numele unuia dintre soti dar ... (vezi toată discuția)
Partaj cri_xtina cri_xtina Sunt in divort de sotul meu,pe 21 mai am termen.As vrea sa stiu in caz de partaj daca sotul poate avea pretentii asupra apartamentului detnut dinainte de ... (vezi toată discuția)
Obtinere credit dupa divort ! freed freed Dupa divort, poate fi obtinut un credit ipotecar de catre unul dintre soti daca partajul nu a fost facut iar apartamentul de ipotecat este in continuare ... (vezi toată discuția)