avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara !! In 2017 am avut buletinul pierdut si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara !! In 2017 am avut buletinul pierdut si cineva mi ...

Buna seara !! In 2017 am avut buletinul pierdut si cineva mi a facut 7 credite la diverse IFN uri. S a deschis un dosar penal, iar in tot acest timp eu am avut popriri pe salariu, respectivul a fost retinut, momentan fiind inchis pt 11 ani, dar pt alte fapte, dosarul in care sunt eu pagubit fiind inca sub cercetare. Mentionez ca eu inca am poprire pe venituri, ce pot face in acest moment sa urgentez solutionarea dosarului?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 22:40, 13 Mai 2023
Solicitati audienta la procurorul responsabil de caz pentru a afla stadiul cercetarilor
Am uitat sa mentionez asta, ieri am fost pt a 5 a oara in audienta la prim procuror. Mi se spune ca e in cercetare, sa astept ca voi primi in scris raspunsul acasa. Dar totusi....au trecut 6 ani

ynocentta a scris:

Solicitati audienta la procurorul responsabil de caz pentru a afla stadiul cercetarilor

7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia să faceți CONTESTAȚIE la executare pe cale CIVILĂ, și poprirea s-ar fi suspendat pe perioada cercetării penale. În contestație trebuie să precizați că motivul contestației se affă în derulare o cercetare penală.

Faceți acum urgent contestație la executare, la judecătorie, si dacă nu vă descurcați plătiți un avocat bun, specializat pe drept civil, să vă redacteze acțiunea, apoi o depuneți la registratura judecătoriei unde locuiți.

Procurorul nu are competența de a suspenda executarea silită, ci doar judecătorul de la INSTANȚA de EXECUTARE prin proces CIVIL.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
Dapix, utilizator
E interesant cum puneți problema după 6 ani. Dar va întreb vi s-a furat sau ați pierdut buletinul. Daca ar fi fost furt trebuia să anunțați poliția și să faceți alt buletin. Și anunțat la Monitorul Oficial. Însă dacă v-ați bazat doar pe ideea că " nu știati unde ați pus și ați stat cu lunile sau cu anii, atunci oricine putea să facă credite pe numele Dvs, foarte liniștit chiar Dvs facilitând acest lucru.". Pe de altă parte semănați așa de mult cu fraudatorul? Adică orice persoana de la IFN putea să creadă că sunteți Dvs? E greu de crezut. Dar dacă acolo se acorda credite fara sa se asigure la cine se dau credite atunci e foarte grav mai ales sa mai ai încredere în IFN-uri. Ar trebui desființate atunci aceste entități.
Dar Dvs mai credeți că veți recuperare aceste popriri? Și ați avut deasupra și acest ghinion să găsească cineva buletinul Dvs care a primit 11 ani de detenție ptr altceva? Anii atribuiți infractorului presupus, conduce la ceva mult mai grav decât furt de identitate.
Sper să rezolvați problema in mod favorabil ptr Dvs. Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate: un coleg a făcut mai multe credite pe numele meu la ifn-uri doar cu o copie de buletin. am făcut plângere penală, dar deja sunt executat silit. ce pot face? Ovidiubistrita Ovidiubistrita În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă confrunt cu o situație aparte, m-am trezit acum ... Pinpong Pinpong Bună ziua! Mă confrunt cu o situație aparte, m-am trezit acum o săptămână cu o poprire pe cont, suma este irelevantă, fără să mă știu vinovată ... (vezi toată discuția)
Urgent - poprire salar ContSters213694 ContSters213694 Buna ziua, A venit la servici o poprire pe salar, initiata de un executor bancar, prin care i se cere angajatorului sa-mi opreasca 1/3 din ... (vezi toată discuția)