avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociaţii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociaţii de proprietari

Bună ziua!

Un dosar pentru înființarea unei asociații de proprietari respins de către Judecătorie poate fi redepus după expirarea termenului privind calea de atac (ulterior acoperirii lipsurilor și greșelilor)?

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:55, 10 Februarie 2023
Daca au fost indreptate erorile cnstatate de catre instanta,se poate solicita inregistrarea asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca -um pot revizuii o hotarare definitiva, irevocabila, cu investire executorie RizeaCoralia RizeaCoralia am un litigiu de munca, am fost sanctionata disciplinar, am contestat decizia respectiva in instanta, instanta de fond a admis in parte actiunea formulata de ... (vezi toată discuția)