avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, în 2019 am avut accident cu victime ( ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, în 2019 am avut accident cu victime ( deces) . Acum ...

Bună ziua, în 2019 am avut accident cu victime ( deces) . Acum am.proces, familia victimei vor daune morale/materiale, cine va plăti daunelelel familiei, eu sau firma de asigurări? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: all3x@ndra , utilizator 21:27, 30 Ianuarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Asigurarea, dar cu permisul cum ai rezolvat pe cat timp se suspenda?

all3x@ndra a scris:

Bună ziua, în 2019 am avut accident cu victime ( deces) . Acum am.proces, familia victimei vor daune morale/materiale, cine va plăti daunelelel familiei, eu sau firma de asigurări? Mulțumesc

Fac cerere la judecătorie sa îmi dea dovada de circulație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa horoscop horoscop Buna ziua, in urma unui accident de circulatie am fost condamnat la 1 an si 9 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere precum si la plata ALATURI de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc pretentiile victimei accidentate? nutza nutza am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni,iar medicul legist i-a dat f multe zile de ingrijiri medicale,intre 130-140 zile,nu ne-am putut impaca,am ajuns ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta penala- daune morale pt vatamare corporala din culpa kira.11 kira.11 Am fost inculpata intr-un proces penal pentru vatamare corporala din culpa in urma unui accident rutiei petrecut in urma cu 3 ani- in anul 2006 ; in luna ... (vezi toată discuția)