avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Aceasta situatie este inselaciune? Am o firma de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Aceasta situatie este inselaciune? Am o firma de contabilitate si am facut servicii contabile pentru ...

Am o firma de contabilitate si am facut servicii contabile pentru o firma, servicii pentru care am emis facturi. Beneficiarul mi-a achitat o parte din facturi, apoi mi-a spus ca nu are posibilitatea sa-mi achite restul, dar a fost de acord sa-mi plateasca datoria in doua transe, dandu-mi in scris o promisiune ca va achita datoria in doua transe. Mi-a achitat o parte din datorie in ziua urmatoare, restul insa nu la achitat nici pana azi (adica aproape 3 ani). Mentionez ca persoana cu care am vorbit nu era beneficiarul real, dar se ocupa de aceasta firma.
Intrebarea mea este: pot sa fac plangere pentru inselaciune?
Multumesc anticipat celor care imi vor da ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:09, 13 Februarie 2023
Nu cred ca poate fi vorba de inselaciune, ci mai repede despre neexecutarea obligatiei de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul face storno , dar "uita" sa anunte clientul discover discover Buna ziua , va rog mult dați-mi un sfat . ASA ceva nu am patit niciodată , si pana întreb contabilul vreau sa vad ce se poate face . Am un furnizor cu ... (vezi toată discuția)
Inselat si lasat fara masina piticu13 piticu13 Buna ziua ,dupa cum spune si titlul am fost lasat fara masina prin inselaciune si anume,in august 2008 am vorbit cu un prieten sa iau o m asina in leasing pe o ... (vezi toată discuția)
Contract de transport karrmen772004 karrmen772004 As dori cateva sfaturi daca se poate:D. Intre doua firme exista un comanda de transport A este transportator B casa de expeditii. Transportul se realizeaza. ... (vezi toată discuția)