avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Dacă nu am incheiat un contract pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Dacă nu am incheiat un contract pentru concediu ...

Bună ziua! Dacă nu am incheiat un contract pentru concediu pre și postnatal cu CAS(cel de 1%) plata indemnizatiei se face de la data nașterii copilului sau după cele 42 de zile de concediu (ne platit) ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 13 Februarie 2023
Plata indemnizatiei se face de la data nașterii copilului , daca nu beneficiati de concediu si de indemnizatia de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil fara concediu crestere copil N_Adriana N_Adriana Lucrez ca liber profesionist, asigurarile sociale imi sunt platite de angajator, mai putin cota de 0.85% care inteleg ca reprezinta o cota specifica ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Dacă contractul de muncă a încetat pe 1 și pe 6 am născut, indemnizația de creștere a copilului o primesc de când s a născut sau după ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal fractionat irina19867 irina19867 Buna ziua.Sunt profesoara suplinitor, urmeaza sa nasc in 12 august.As avea doua nelamuriri...prima este aceea ca as mai avea 3 saptamani de practica la scoala ... (vezi toată discuția)