Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce sanse de reusita am in urmatoarea situatie.
Acum ceva timp, impreuna cu partenerul meu am cumparat din banii mei un teren pe numele lui. La momentul respectiv nu puteam lua bunuri pe numele meu, asa a fost situatia atunci. Acum situatia este alta dar el nu mai recunoaste ca banii au fost ai mei si nu vrea sa trecem terenul pe numele, nici sa-l impartim in 2 macar, nici sa-l vindem si sa impartim banii. Ce variante am pt a-mi recupera investitia sau macar o parte din ea, luand in considerare ca nu ne putem baza pe onestitate si buna credinta. Multumesc pt orice sfat si eventual recomandare de avocat competent.
Singura varianta ar fi sa faceți dovada virării dumei respectivev din contul dvs în contul partenerului Daca erați căsătoriți era alta situație fiind concubini probabil nu prea aveți alte variante..
Donatie
ContSters201565
El (concubinul) cumpara cu ea(concubina) un imobil in cote de 1/2 fiecare.
Banii au fost in exclusivitate ai concubinului.Plata imobilului se face prin ... (vezi toată discuția)
Act neatacabil
elly80
Buna ziua! Doresc sa achiziționez un apartament pe numele meu,ce act nu poate fi atacat de către concubin si fratele meu? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)