avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Cum poate dovedi vechimea in specialitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Cum poate dovedi vechimea in specialitate o persoana ...

Buna seara! Cum poate dovedi vechimea in specialitate o persoana care a lucrat intr-un stat din UE?
Cel mai recent răspuns: Ananik , utilizator 20:11, 13 Februarie 2023
Cu documentele emise de angajatorul respectiv
Este suficient sa aduca actul sau trebuie tradus si legalizat?
Tradus si legalizat .
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor de vechime mariana3040 mariana3040 buna ziua, lucrez de 2 ani intr-o institutie publica, mai exact primarie de comuna. Inainte de angajare la primarie am lucrat o perioada intr-un stat membru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. in perioada 2011-2019 am lucrat în italia ca asistent ... CMRAlexandra CMRAlexandra Bună ziua. In perioada 2011-2019 am lucrat în Italia ca asistent medical, iar de 6 luni m-am angajat în țară la un spital de stat. Problema este că cei ... (vezi toată discuția)
Anii munciti legal in u.e. pot fi luati in calcul ca vechime in munca la actualul loc de munca din romania? valerian70 valerian70 Buna ziua.In perioada anilor 2006-2013 am lucrat legal in spatiul U.E.(Italia),acum lucrez legal in Romania.Anii lucrati in Italia pot fi considerati vechime ... (vezi toată discuția)