avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut masina tatalui meu decedat, vanzare in baza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut masina tatalui meu decedat, vanzare in baza certificatului ...

Am vandut masina tatalui meu decedat, vanzare in baza certificatului de succesiune, cu contract vizat de taxe si impozite. Cumparatorul nu a perfectat actele si a vandut mai departe masina. Acum primesc amenda din Austria pe numele tatalui meu (decedat din mai) ca a depasit viteza legala. Cum ma poate afecta asta? Trebuie sa platesc amenda?Am dovada vanzarii contractul stampilat de finante. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:57, 14 Februarie 2023
Initial informati politia rutiera serviciul evidenta auto ca bunul mobil a fost tranzactionat de catre numitul X depuneti copie contract de vanzare cumparare
Este necesar sa contestati amenda in instanta
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, amenda este pe numele decedatului, cine vreți sa conteste???

Ignorați hartia primita, nu aveti nimic de facut.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut in 2015 un autoturism VASILEDORINEL1974 VASILEDORINEL1974 RADIERE AUTO Am vandut in 2015 un autoturism prin contract de vanzare -cumparare . Cumparatorul nu a imatriculat autoturismul pe numele lui , iar mie imi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta VilceaGigi VilceaGigi Buna ziua,as dori cateva raspunsuri daca se poate. In 2010 am vandut masina si am radiat-o doar la fisc.In 2014 am primit de la CNADNR o amenda pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme auto in uk FloryCatalin FloryCatalin Buna! Am cumparat o masina in Uk iar propietarul masini mi-a gresit numele in loc de \"Negoi\" mi-a trimis cartea masinii prin posta cu numele de \" Hegoi\" ... (vezi toată discuția)