avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz primarie

Bună ziua!
Am urmatoarea situatie;
In urma cu 2 ani am fost notificați de catre primarie ca urmeaza sa ne fie demolata casa pentru realizarea unui sens giratoriu. A fost o comisie de evaluare in 2021, si de atunci nu s-a întâmplat nimic. Am incercat in mai multe randuri sa cerem lamuriri de la primarie dar de fiecare data am primit diverse raspunsuri, cum ca vom fi despăgubiți, ca ne vor face case noi, etc, dar in 2 ani nu s-a intamplat nimic. Consideram ca ni se incalca dreptul la proprietate, neputand sa beneficiem de imobil cum ar trebui, aflandu-ne in aceasta situatie incerta. Am vrea să dam in judecata primaria pentru abuz si pentru tulburarea dreptului la proprietate. Cum putem sa procedam? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:43, 14 Februarie 2023
Anaterior oricaror demersuri sesizati oficial consiliul local care poate dispune verificari si vor comunica raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 camelia_g camelia_g Am avut o casă care a fost demolată în anul 1984. Mi s-au dat banii pe casă, iar pentru terenul cu suprafaţa de 310 m2 nu mi s-a dat nimic. Am făcut o ... (vezi toată discuția)
Acordarea de masuri reparatorii in echivalent pentru teren pe care a fost casa ce a fost demolata in 1989 sanziana64 sanziana64 Va solicit opinia pe urmatoare speta: - doi soti au avut in proprietate, in Bucuresti, o casa pana in primavara anului 1989, cand a fost demolata. Li s-au dat ... (vezi toată discuția)
Legea10/2001 bukinst bukinst In baza Legii 10/2001 s-a facut un dosar de despagubire pentru cladiri demolate dupa 1990. Este corest ? Daca Autoritatea refuya despagubirea cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)