Buna ziua! M-am casatorit in 2020, nestiind ca sotul meu avea foarte mult datorii. I le-am achitat eu deoarece, dupa casatorie, executorul ne-a pus sechestru pe o casuta pe care am achizitionat-o dupa casatorie. Banca la care avea un imprumut din 2019 a demarat actiunea cu executorul in 2021. Pana atunci nu a venit nicio instiintare de la banca. El imi apunea ca isi achita rata lunar. Problema este ca doresc sa divortez. Am avut un ordin de protectie in 2019, pentru violenta, dar m-am impacat cu el de frica amenintarilor la terminarea ordinului de protectie. A lucrat in politie deci, de cate ori aveam nevoie de politie, veneau fostii lui colegi si nu aveam nicio sansa. Pot divorta fara martori (toti il cunosc ca fiind violent si dator vandut, dar tuturor le esre teama de el)? Am dovezi cu datoriile care i-au tot aparut dupa casatorie (pe care le avea dinainte, dar nu-l gasea nimeni, ca avea adresa falsa in buletin). Am dovezi ca eu platesc totul in casa, el avand o pensie pe caz de boala (dupa casatorie am aflat ca are un diagnostic pe psihiatrie) si mai lucreaza la o firma pe salariul minim. Deci, totul a fost numai minciuna din partea lui. Scopul lui a fost sa-i achit datoriile si sa aiba un acoperis deasupra capului in casa mea. Dar, toate acestea le-am aflat dupa casatorie. Imi mai trebuiesc martori daca am toate dovezile cu datoriile lui si platile mele? Nu mai pot continua cu el, ca cine stie ce datorii ii mai apar si nu mai fac fata acestor datorii. M-a ruinat! Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua,
Evident ca el nu va fi de acord sa divorteze.
E clar ca va trebuie cel putin un martor. Acesta poate fi si o ruda de a dvs.: mama, tata, un frate sau o sora.
Partaj credit
Z.A.G.
Buna ziua. Am fost casatorita pina in iunie 2009 iar cu 6 luni inainte de divort fostul sot a luat un credit de nevoi personale pe numle lui , m-a dus si pe ... (vezi toată discuția)