avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare din somaj

Soc. unde lucrez doreste sa angajeze cateva pers care vin din somaj. Trebuie sa fac o cerere de repartitie catre Of.de Ocup.Forta Munca?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:15, 24 Ianuarie 2010
Locurile de munca vacante se comunica AJOFM.
Adresa asta o sa te ajute:
[ link extern ]
multumesc
Art. 41. - (1) Persoanele care beneficiază de indemnizaţie de şomaj au următoarele obligaţii:
b) să comunice în termen de 3 zile agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă la care sunt înregistrate orice modificare a condiţiilor care au condus la acordarea drepturilor;
d) să caute activ un loc de muncă.
(2) Angajatorii care au încadrat în muncă, conform legii, persoane din rândul beneficiarilor de indemnizaţii de şomaj au obligaţia de a anunţa în termen de 3 zile agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă la care aceştia au fost înregistraţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cukrasz_kata cukrasz_kata Daca ma angajez din somaj, cine anunta la somaj (eu sau soc. care ma angajeaza), si cind? multumesc (vezi toată discuția)
Somaj birsanclaudia birsanclaudia Stie cineva, am voie sa reangajez persoane care au plecat in somaj de la aceeasi firma?daca da, trebuie sa instiintez ajofm despre persoanele angajate astfel ... (vezi toată discuția)
Angajari din somaj cirsteaioana cirsteaioana buna ziua daca un angajator angajeaza o persoana care nu spune ca este somer este pasibil de amenda? (vezi toată discuția)