Vă rog să mă ajutați intr o speță
Executorul judecatoresc este obligat să vireze cheltuieli de judecata puse poprire pe salariu persoanei în cauză?...in cat timp poate face acest lucru ?
La rândul lui angajatorul când are obligația de a i retine lunar salariatului 1/3 din poprire?
După 4 luni de zile am fost la executor și a spus că nu a încasat nimic...este posibil lucru asta?...să nu i se rețină din salar in nici o luna până acum?....nu prea înțeleg
Mulțumesc
E cazul să caute alt executor persoana care trebuie să primească banii?
Buna ziua, chletuielile de executare efectuate de creditor se distribuie de catre executor, creditorului din sumele de bani executate, in oridinea prevazute de lege, Angajatorul poate retine suma poprita salariatului, la instiintarea executorului, de buna-voie iar in cazul in care nu se conformeaza se poate cere prin instanta validarea popririi.
Trebuie sa discutati cu executorul si sa vedeti ce demersuri a facut si de ce nu s-a reusit executarea veniturilor salariale.
Urgent!!
rocsy77
doresc o explicatie de la persoane competente ce viziteaza acest site,eu sunt in ceata,lucrez intr-o institutie bugetara,am retinere pe fluturas ,o pensie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
flawrin28
Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)