avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sunt studenta la facultate de stat si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sunt studenta la facultate de stat si beneficiez de ...

Buna ziua!
Sunt studenta la facultate de stat si beneficiez de pensie de urmas datorita decesului tatalui meu. In urma cu un an am colaborat cu o companie mare axata pe asigurari. Pentru a scoate profitul este nevoie sa imi fac un PFA sau PFI. Imi puteti spune, va rog, daca eu imi fac firma voi pierde pensia de urmasi ? Ma intereseaza sa scot banii si sa o inchid.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 15 Februarie 2023
Nu pierdeti pensia de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez pensie de urmas. doresc angajare adriano007 adriano007 Sunt student , am 18 ani si beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Insa pensia este destul de mica si as dori sa mai lucrez intr-un loc, ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la pensia de urmas. Catavel Catavel Buna ziua.Momentan sunt beneficiarul unei pensii de urmas dupa tatal meu.As dori sa intreb daca mai pot sa beneficiez de aceasta pensie in cazul in care la ... (vezi toată discuția)
Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să ... Pataadriana Pataadriana Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să îmi spuneți care e data limită pt trimiterea actelor,dacă le pot trimite prin poștă cu ... (vezi toată discuția)