avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare! O persoana care și.a dat demisia și a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare! O persoana care și.a dat demisia și a revenit în ...

Reangajare!
O persoana care și.a dat demisia și a revenit în firma după 2-3 luni,ce hârtii trebuie refăcute? Se ia totul de la capăt( medicina muncii,adev.medicul de familie)?
Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ioana.vezeanu , utilizator 10:14, 16 Februarie 2023
Da, se intocmeste un nou contract individual de munca si se respecta toti pasii angajarii. Daca angajatul merge la examenul medical efectuat de catre medicul de medicina muncii, nu ii este necesara si adeverinta de la medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen medical la angajare sludovic sludovic Tatal meu a lucrat la o firma aprox. 25 de ani timp in care nu i s-a cerut nici un examen medical, in decembrie 2009 a fost trecut in somaj si acuma l-au ... (vezi toată discuția)
Adeverinta apt de munca alingorj alingorj As vrea sa stiu daca adeverinta medicala necesara angajarii poate fi eliberata de un alt medic nu de medicul meu de familie. Am fost la un medic m-a consultat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic de familie necesara la angajare Ianuaria Ianuaria Buna seara, La angajare mi se solicita o adeverinta de la medicul de familie in care sa se specifice ca sunt apt de munca. Medicul de familie a refuzat ... (vezi toată discuția)