avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In legatura cu un partaj in urma dvortului, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In legatura cu un partaj in urma dvortului, divort ...

Buna ziua!
In legatura cu un partaj in urma dvortului, divort care este definitiv as dori sa intreb daca pot gasi un avocat care sa ma reprezinte cu specificatia ca actoiunea judecatoreasca de partaj v-a avea loc la Judecatoria Bolintin Vale.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:18, 16 Februarie 2023
Buna ziua,
Mergeti la judecatorie si dintre avocatii pe care-i vedeti alegeti unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort silviaandreea77 silviaandreea77 cum procedez daca vreau sa divortez ,precizez ca sotul nu este de acord (vezi toată discuția)
Legalizarea decizirei definitive Gabriela Caraulasu Gabriela Caraulasu Buna ziua, am primiti si eu o comunicare de la hotararea civila, care este definitiva. De la Trubunalul Giurgiu. As vrea sa imi schimb si eu numele de fata ai ... (vezi toată discuția)
Cale de atac sentință definitivă Danutcojo33@yahoo.ro Danutcojo33@yahoo.ro Buna ziua imi puteti spune va rog daca se mai poate face apel dupa o decizie definitiva intr-un partaj,dupa ce s-a judecat intai la judecatorie si dupa la ... (vezi toată discuția)