avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua .Daca o cauza a fost suspendata in temeiul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua .Daca o cauza a fost suspendata in temeiul art.413 ...

Buna ziua .Daca o cauza a fost suspendata in temeiul art.413 aliniat 1 pentru mootivul ca exista o alta judecata care are legatura cu cauza suspendata ,iar procesul din apel a fost solutionat prin anulare pentru netimbrare,trebuie sa atept motivarea instantei pentru a depune cererea de repunere pe rol si a doua intrebare ,care este temeiul legal pentru repunerea pe rol a cauzei.
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 19:15, 16 Februarie 2023
Buna ziua,
DA trebuie ca sentinta sa fie DEFINITIVA adica dupa motivarea apelului va trebui sa mergeti sa legalizati sentinta.
Dupa legalizare o depuneti la dosar.
Buna seara.Concret este vorba de un apel la contestatie la executare solutionat prin anulare pentru netimbrare,apelul fiind ultima cale de atac in cazul contestatiei la executare,iar anularea pentru netimbrare este peremtorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cererea de repunere pe rol Antik Antik Speta : S-a suspendat o cauza in temeiul art 413 alin 1 pct-ul 1 Am depus recurs prin care am aratat cu probe ca procesul care a stat la baza suspendarii ... (vezi toată discuția)
Apel s.stefan s.stefan Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla cand hotararea judecatoreasca a ramas definitiva. Mai exact daca s-a facut apel sau nu. Intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)
Contestator dat in debit de instanta pentru taxa de timbru??? dandanaua dandanaua O institutie publica formuleaza contestatie la executare pt.o hot.jud.prin care a fost obligata la chelt.de jud.catre reclamant.Instanta la care se introduce ... (vezi toată discuția)