avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara as avea o întrebare mama mea a avut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara as avea o întrebare mama mea a avut o mătușa care ...

Bună seara as avea o întrebare mama mea a avut o mătușa care din păcate a murit recent . Însă mătușa mamei mele a făcut un testament la notar acu 30 de ani în favoarea unei persoane străine ! Care nu este ruda cu noi ! Exista posibilitatea de a ataca testamentul ? Având în vedere ca persoana respectiva nu sa ocupat de mătușa deloc ! Și care sunt căile prin care se poate ataca testamentul ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Smeraldo , utilizator 16:27, 17 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs sunteți nepoata de la alta nepoata (ruda de gradul 4) și nu faceți parte din categoria moștenitorilor rezervatari, astfel încât sa aveți dreptul legal sa solicitați reductiunea testamentului (adica sa îl "atacati")
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
raluk0207, utilizator
Bună ziua și va mulțumesc pt răspuns!!!

Dvs sunteți nepoata de la alta nepoata (ruda de gradul 4) și nu faceți parte din categoria moștenitorilor rezervatari, astfel încât sa aveți dreptul legal sa solicitați reductiunea testamentului (adica sa îl "atacati")

Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
Smeraldo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa știu dacă mama mea poate sa renunte in ... Smeraldo Smeraldo bună ziua as dori sa știu dacă mama mea poate sa renunte in favoarea mea la dreptul de mostenitor ? va mulțumesc (vezi toată discuția)
Deces legatar universal simonica99 simonica99 Matusa mea (sora mamei), casatorita, fara copii sau parinti in viata, a murit in urma cu 11 ani. Nu am facut succesiunea iar acum la moartea unchiului am aflat ... (vezi toată discuția)