avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important !!!!Custodie schimbata de Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important !!!!Custodie schimbata de Romania

Buna ! Am un copil rezultat dintr o relatie de concubinaj . Copilul sa nascut pe teritoriul Germaniei acolo unde Tutela exclusiva este data mamei daca cei doi nu sunt casatoriti . La starea civila noi doi am semnat Certificatul de paternitate/Vatterschaftanerkenung und este precizat negru pe alb ca recunoasterea paternitati nu schimba cu nimic custodia copilului . Toate bune si frumoase cu acel act am facut tot ce era nevoie din GE pana in RO . Azi la pasapoarte mi sa spus ca din moment ce am facut act transcris (certificatul) Sa schimbat automat tutela , avem drept comun . Cum este posibil asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:50, 18 Februarie 2023
Pt a-i face copilului pasaport, va trebuie acordul tatalui sau o hotarare de la judecatorie care sa suplinească acest acord.

Pt a raspunde, nu mai citati ! Aveti buton pe banda portocalie din josul ecranului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt mama a doi bebeluși (unul de 2 anișori, celălalt ... Treb Treb Buna ziua, Sunt mama a doi bebeluși ( unul de 2 anișori, celălalt de 2 luni ), născuți dintr-o relație cu un cetățean german, eu având cetățenia ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține custodia copilului Anaraul Anaraul Bună seara. Tatăl copilului meu este arestat de 11 luni. 10 luni a fost in franta si de o lună este in germania. Vreau tutela copilului meu in varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Tatăl copilului (cetățean japonez) a decedat ElenaMaria24 ElenaMaria24 Buna ziua. Tatăl copilului meu, cu care nu sunt căsătorită, cetatean japonez a decedat în Japonia. Copilul in varsta de 15 ani, cetatean roman este trecut ... (vezi toată discuția)