avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate vinde casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate vinde casa?

ÎNTREBAREA mea este: dacă pe baza proiectului inițial de adăugare a unei camere (din anul 1968) și cu conturul casei care a fost intabulat acum, aceasta casa se poate vinde sau nu?
Menționez că s-a făcut succesiunea acum 16 ani
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
LAURENTIU TARAU, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:12, 17 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regula este următoarea: numai bunurile imobile intabulate pot fi vândute în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dacă pe baza proiectului inițial de adăugare a unei camere[/quot]penytru a putea obtine exetras de carte funciara necesar instrainarii bunului imobil este necesar ca acesta sa fie intabulat
Daca dv precizati ca a fost edificat o extindere =una camera fara parcurgerea procedurii legale d eautorizare rezulta ca exista diferente intre scripte si real
Desfasurati procedura d eintabulare intreaga constructie dupa care puteti dspune de acesasta dupa propriul interes inclusiv sa o instrainati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nykol2575 nykol2575 Buna seara, Va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns la urmatoarea situatie: - in martie 2012 mama mea a decedat ; familia ramasa este compusa din 2 copii si ... (vezi toată discuția)
Continuare succesiune. hdanny hdanny Tatal meu a decedat anul trecut. Anul trecut am deschis succesiunea pentru conturile bancare ale tatalui, eu, fratele meu si mama. Acum dorim sa continuam ... (vezi toată discuția)
Intrebare taxe/tva vanzare case. Squall Squall Intrebare taxe/tva vanzare case: Daca am vandut (persoana fizica) anul acesta o casa, si cumpar o casa la tara, daca vand aceasta casa la tara anul viitor (sa ... (vezi toată discuția)