avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog frumos, îmi poate spune cineva unde ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog frumos, îmi poate spune cineva unde ne putem ...

Buna ziua,
Va rog frumos, îmi poate spune cineva unde ne putem adresa (eu și colegele) pt. faptul că o clienta a făcut sesizare către firma angajatoare in care ne făcea "proaste".?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 17 Februarie 2023
Doar instantei de judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu doreste sa dea nr inreg. cererii pt concediu crestere copil(tatal) si sa elibereze actele! darkone darkone Buna ziua, Revin cu problema angajatorului sotului meu...am mai postat pe 2 apr. ...Eu am nascut pe data de 6 martie, de la dir soc. sector 2 am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul (tatal) la primirea actelor pt indemnizatie darkone darkone Buna ziua, Eu am nascut pe data de 6 martie, de la dir soc. sector 2 am inteles ca actele trebuiesc depuse dupa 42 zille,adica pe 17 apr. si sotul a anuntat ... (vezi toată discuția)
Buna seara cristina.00 cristina.00 Deoarece fostul angajator nu mi-a restituit nici pana acum garantia oprita luna de luna din salariu, (mentionez ca altor colegi le-a fost restituita), ... (vezi toată discuția)