avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce pot sa fac in aceasta situatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce pot sa fac in aceasta situatie

sunt insarcinata in 8 luni si angajatorul nu mi-a platit asigurarile medicale la zi intrebarea este pot beneficia de concediul pentru cresterea copilului si sa primesc acea indemnizatie timp de 2 ani?
daca nu ce pot sa mai fac acum?

Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 10:50, 24 Ianuarie 2010
Buna ziua,
veti beneficia, datorita faptului ca d.voastra vi s-au tras sumele aferente contributiilor. E treaba angajatorului ca nu le-a si virat. Va raspunde pentru acest lucru. Oricum, nu aveti ce face in acest caz, decat sa va judecati cu el, pentru faptul ca, dansul va tras banii dar nu ia si virat mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil justme91 justme91 Buna ziua, as avea niste intrebari pentru cine poate sa-mi raspunda. Am lucrat pentru o perioada de 3 ani pentru un angajator, in martie am schimbat locul de ... (vezi toată discuția)
Abuzuri la locul de munca. concediul fara plata, declaratii la 3 ore de munca pe zi ContSters92747 ContSters92747 Buna ziua, Dupa 5 ani de activitate la o firma m-am trezit ca am fost trecuta luni de zile in concediul fara plata fara ca eu sa fi solicitat acest lucru iar ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu crestere copil daca firma e in insolventa? codreasa codreasa buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le\'am mai primit din 01.01.2014, iar ... (vezi toată discuția)