avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TIMP PENTRU DEPUNEREA DECIZIEI DE PENSIONARE LA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TIMP PENTRU DEPUNEREA DECIZIEI DE PENSIONARE LA ANGAJATOR Ma ...

TIMP PENTRU DEPUNEREA DECIZIEI DE PENSIONARE LA ANGAJATOR

Ma intereseaza care este perioada de timp maxima care poate sa treaca pana depun la angajator decizia de pensionare la limita de varsta. Mentionez ca data deciziei este 08.02.2023 iar ea a fost primita de la posta pe 16.02.2023
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 17 Februarie 2023
Nu are nicio relevanta acest aspect .. puteti sa nu o depuneti .. c.i.m. inceteaza de dept la data indeplinirii conditiilor pentru pensionare la limita de varsta ... prin urmare, daca ati continuat activitatea atat dvs cat si angajatorul sunteti in culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea c.i.m. in cazul pensionarii pentru limita de varsta MariaRamona MariaRamona Cum se procedeaza in situatia in care nu am anuntat angajatorul de depunerea dosarului de pensionare, iar aceasta a primit instiintare de incetare a ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept a cim Chloej Chloej La varsta implinirii de 63 a unei angajate, angajatorul e obligat sa ii inceteze de drept cim-ul, daca aceasta nu aduce decizie de pensionare? multumesc (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)