avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am lucrat în Anglia, m-am intors in tara si am nascut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am lucrat în Anglia, m-am intors in tara si am nascut

Bună ziua, ma puteți ajuta va rog? am lucrat în Anglia pe o perioada mai mare de 10 ani cu contract de munca. în iulie 2022 m.am intors si m.am angajat în România iar în august 2022 am născut. Vechimea în România este de aproximativ 1 luna și 2 săptămâni. Ce perioada din Uk ar trebui sa se ia în considerare la calculul indemnizatiei de creștere copil având în vedere ca nu am 12 luni lucrate în România?
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 17 Februarie 2023
septembrie 2020 - august 2022 perioada eligibila pentru CCC ... septembrie 2020 - decembrie 2020, de la 01.01.2021 nu mai intra in calcul Anglia ... dar intrebati la ANPIS mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil Oana Muscalu Oana Muscalu Buna seara. Ma numesc larisa Am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil . Se calculeaza 12 luni din ultimele 24 sau 12 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil job in strainatate Iandreeam Iandreeam Buna ziua! Exista urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un raspuns, va rog! Am lucrat in UK pentru o perioada de aproximativ 5 ani (pana in martie 2022 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! urmează să nasc în luna august. anul trecut, în ... wassea wassea Bună ziua! Urmează să nasc în luna august. Anul trecut, în luna august, nu am fost salariată. Dacă anterior acestei luni nelucrate am 4 ani în care am ... (vezi toată discuția)