avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Proces civil ANAF. Va rog sa ma ajutati cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Proces civil ANAF. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ...

Buna ziua!

Proces civil ANAF.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cu un art de lege, decizie a Curtii Constitutionale, etc. in urmatoarea speta:
In urma unui dosar penal CLASAT in decembrie 2022, cei de la anaf ne-au dat in judecta pe civil sa isi recupereze banii.

Din dosarul penal reiese ca fapta nu exista, s-a prescris, doc fiind din 2011 - 2012 . Cum ma pot apara acum? ajutati-ma cu un sfat.

Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:11, 21 Februarie 2023
Buna ziua, trebuie vazuta cererea de chemare in judecata, doxumentele care stau la baza procesuluo civil, motivarea din dosarul penal, etc. Faptul ca o fapta nu reprezinta infractiune nu inseamna automat ca nu este o fapta ilicita in civil. Apelati cu toate documentele pe care le aveti la un avocat care sa va ajute in dosarul civil dupa studierea actelor.
Va adresați unui avocat din zona dvs pt o consultație și apoi pt reprezentare în proces.Apararile nu se fac cu un articol ,decizie magica scoasa din joben ci în baza actelor ,susținerilor reclamantului ,situației de fapt etc..
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod lege recuperare bani sejur bulgaria Cipri28 Cipri28 Rog dacă mi se poate oferi un cod de lege prin care îmi pot cere banii înapoi pentru un sejur în Bulgaria. Cei de la agenție ma tot mint cum că s-au ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare pronuntata ulterior unei sentinte civile definitive poate servi temei pentru revizuire in baza art. 509 alin. 1 pct. 5 ? rkinga198 rkinga198 Speta este urmatoarea. In cadrul procedurii insolventei se dispune atragerea raspunderii administratorului si acesta este obligat la plata sumei de X bani ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am formulat cerere de revizuire la un parchet, și ... smari smari Bună ziua! Am formulat cerere de revizuire la un parchet, și am ajuns în instanta. Am solicitat instantei ajutor public judiciar, în privința asistentei ... (vezi toată discuția)