avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am formulat cerere de revizuire la un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am formulat cerere de revizuire la un parchet, și ...

Bună ziua!
Am formulat cerere de revizuire la un parchet, și am ajuns în instanta. Am solicitat instantei ajutor public judiciar, în privința asistentei juridice, însă instanta nu s - a pronunțat cu privire la acest fapt, a conexat dosarul initial cu cererea de ajutor public judiciar, resping cererea de revizuire direct. Am înțeles ca procuror pe instanta, este chiar domnul procuror care a clasat plângerile penale în prima faza, ascunzând chiar dovezi. Aș solicita strămutarea,însă... Un sfat, va rog! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: smari , utilizator 13:42, 26 Septembrie 2023
Buna ziua, este necesar sa va adresati unui avocat caruia sa ii prezentati documentele pentru analiza intrucat relatarea dvs. este confuza: nu exista revizuire la solutia de clasare, nu exista stramutare daca exista solutie definitiva, etc. Doar dupa studierea actelor un avocat va poate spune in concret ce s-a intamplat si daca si ce remedii juridice mai exista.
Mulțumesc! Precizez, revizuirea a fost împotriva unei hotărâri judecătorești.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, este necesar sa va adresati unui avocat caruia sa ii prezentati documentele pentru analiza intrucat relatarea dvs. este confuza: nu exista revizuire la solutia de clasare, nu exista stramutare daca exista solutie definitiva, etc. Doar dupa studierea actelor un avocat va poate spune in concret ce s-a intamplat si daca si ce remedii juridice mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intimat penal preliminara copie dosar Intimatus Intimatus Pe portal. just apare ca sunt intimat (penal) cu termen de camera preliminara. Petentul a solicitat RUP 318 alin. 12. Întrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Cum solicit stramutarea dosarului penal in care am calitate de ... snipe1975 snipe1975 Cum solicit stramutarea dosarului penal in care am calitate de parte vatamata daca ma aflu in situatia in care ma pregatesc sa contest in fata judecatorului de ... (vezi toată discuția)
Se incearca musamalizarea unei infractiuni KLTM KLTM Am certitudinea ca se incearca musamalizarea unei infractiuni. Am trimis o plangere prin e mail care continea o inregistrare video proba, au clasat spunand ca ... (vezi toată discuția)