avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnatura falsificata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnatura falsificata

Daca cineva semneaza in locul altcuiva (cu acceptul persoanei care trebuia sa semneze) un document depus la o institutie a statului, fara sa modifice in nici un fel domumentul respectiv, ce repercursiuni poate avea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:22, 18 Februarie 2023
Exista accept verbal sau document autentificat?
Exista doar accept verbal, care poate fi confirmat.
Instutia va poate face plangere penala pt fals si uz de fals. Ce spuneti dvs ca aveti accentul persoanei, nu conteaza.
Daca institutia e bancara, si mai grav
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara[fals] jondoe1 jondoe1 intrebare?daca o alta persoana[un membru al comisiei] semneaza convocarea la comisia de cercetare disciplinara in locul persoanei ce trebuie cercetate, ... (vezi toată discuția)
infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)