avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este procedura de urmat pentru separarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este procedura de urmat pentru separarea alimentarii cu ...

Care este procedura de urmat pentru separarea alimentarii cu gaz a unității individuale(ap.) de la rețeaua comuna a blocului prin conectarea la țeavă ce deservește centralele termice de apartament? Ce prevede legea în aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:04, 20 Februarie 2023
Obținerea unui aviz de racordare de la furnizorul de gaz. Furnizorul vă dă toate detaliile. După aceea se face lucrarea cu o firmă autorizată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2023
latka, moderator
Ce documente trebuie depuse de solicitant la asociatie cu ocazia efectuarii acestei lucrari de deconectare de la reteaua comuna de gaz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2023
gambette, utilizator
Nu există vreo regulă în acest sens. Oricum, după trecerea pe noua conductă, deconectarea e vizibilă.
Luati legatura cu o firma autorizata care sa va faca lucrarea. Va spun ei ce sa faceti mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)
Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)