avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua acum doua săptămâni am făcut partajul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua acum doua săptămâni am făcut partajul la pământ ...

Bună ziua acum doua săptămâni am făcut partajul la pământ cu frați mei ear partea mea am donato lui fratele mai mic se poate lua înapoi ce am donat va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:20, 19 Februarie 2023
Nu se poate
cand eam dat semnatura nu am stiu ca donez nu mea spus nimeni
Aveți probleme legate de discernământ?
La împărțirea pământului după părinți eu lam donat lui fratele meu precum că-mi lasă locul cu casa și nu sa ținut de cuvânt o pot revoca donația va multumesc

parea ca stiati.. si daca nu stiati, trebuia sa cititi ce scrie acolo pana sa semnati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aflat anul acesta inainte de succesiune, ca fratele meu a ... carmenmsc carmenmsc am aflat anul acesta inainte de succesiune, ca fratele meu a primit cu act de donatie un pamant care era in proprietatea mamei mele.problema este ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? adi74 adi74 Buna seara. Nu credeam ca o sa ajung vreodata intr-o asemnea postura dar uite ca viata nu e asa de roza chiar daca pare. Sunt casatorit de 9 ani si sotia ... (vezi toată discuția)
Teren ContSters289205 ContSters289205 Buna ziua,se dau urmatoarele date Suntem 4 frati si o parcela de pamant cu mama fiind propietara.Doi din fratii mei au convins`o pe mama sa semneze dandu`le ... (vezi toată discuția)