avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am avut un accident cu vatamare corpolara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am avut un accident cu vatamare corpolara (eu fiind ...

Buna ziua. Am avut un accident cu vatamare corpolara (eu fiind vinovatul). Astazi, dupa clasarea dosarului, am primit 172 zile suspendare permis. Exista vreo cale prin care pot reduce suspendarea? Mentionez ca depind de permis la locul de munca. Daca fac contestatie, pot pierde ceva in caz ca nu castig? Mentionez ca pietonul avea alcoolemie si a fugit brusc pe trecere, fiind luat la rost si de politistii veniti la fata locului ce au vizualizat si camerele din zona. Ar putea cantari chestiile astea la contestatie, sau cu ce motiv m-as putea prezenta?Ah, si pietonul nu a avut nici o zi de spitalizare, a plecat pe picioarele lui acasa. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex280594 , utilizator 23:21, 18 Februarie 2023
Problema e că nu aveți cum să depuneți plângere contravențională, nefiind întocmit PV de contravenție.

Scuze, nu ma pricep, vazusem ceva pe dispozitia primita, de atacat in instanta si ma gandeam ca as putea face contestatie, totusi, exista vreo modalitate de a-mi reduce suspendarea sau a face ceva in privinta asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe nedrept. ziua bună, am fost sancţionat ... kanai kanai Permis suspendat pe nedrept. Ziua bună, am fost sancţionat (spun eu) pe nedrept cu suspendarea permisului şi amendă. La menţinui, în PV, am trecut \"nu ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal adriano451 adriano451 Buna ziua si cu mult respect!Va rog din suflet sa ma ajutati,asa cum ati facut-o de fiecare data si sa ma invatati cum sa procedez ca sa fac o contestatie! Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru accidentul cu victime cat este perioada de ... George.G1 George.G1 Buna ziua. Pentru accidentul cu victime cat este perioada de suspendare a permisului 90 de zile sau 180 de zile? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)